Sponzorji

Mercator
Uvertura naslovne pesmi muzikla »Kaj je ljubezen«, kot podlaga oglasom blagovne znamke 100% slovensko.

Ob Cvetju v jeseni pomislimo na slovensko podeželje, domačnost, pristnost, zaupanje, tradicijo in iskrenost. V Mercatorju letno podpremo več kot 1440 različnih družbeno-odgovornih, športnih in kulturnih projektov, sodelujemo s slovenskimi podjetji in z lokalnimi pridelovalci, saj želimo biti aktivno povezani z okoljem, v katerem delujemo, in pod blagovno znamko Iz domačih krajev zagotavljati čim več domačih pridelkov na naših tržnicah. Zato smo se odločili tudi za podporo kulturnega projekta Cvetje v jeseni, avtorskega slovenskega muzikala.
S sodelovanjem želimo utrditi slovensko narodno zavest in kaj je boljšega, kot to storiti z ustvarjalci muzikala  o brezčasni zgodbi o ljubezni in narodni zavesti.

mercator

Adriatic Slovenica
Novo Pokojninsko varčevanje Cvetje v jeseni za prelepo jesen življenja

Veliko je ljudi, ki dihajo z in za AS, predvsem pa imajo radi umetnost in se resnično veselijo našega, slovenskega muzikala Cvetja v jeseni.
Cvetje v jeseni je najbolj žlahten cvet naše dediščine, je oda slovenski zemlji, usodni ljubezni in njenim ljudem. Ustvarjalnost in drzne domače projekte podpiramo preprosto zato, ker spoštujemo slovenske klasike in ker nam mladi avtorji odpirajo nova obzorja. Polni smo navdušenja pri projektih, ki združujejo mlade angažirane ustvarjalce in uspešna slovenska podjetja. Smo pa tudi prvi generalni pokrovitelj in že pravljičnih sedem let prijatelji in podporniki Simfoničnega orkestra RTV Slovenija.
Tokrat se povezujemo v novo zgodbo, ki je del nas, saj tudi v zavarovalnici AS za svoje stranke ustvarjamo nove dimenzije varnosti. Ob tem pa še poglabljamo zavezo našim strankam, ki jim stojimo ob strani tudi v jeseni življenja in jim s pokojninskimi in življenjskimi zavarovanji nudimo cvetočo jesen.

as

Petrol
Ekskluzivna prodaja vstopnic na Petrolovih prodajnih mestih

Cvetje v jeseni poznamo vsi. Povest je vsem Slovencem zapisana v gene s svojo zgodbo, ki govori o naravni, globoki in čustveni ljubezni, saj se nas vedno znova resnično dotakne. In ljubezen je edina prava energija za življenje. Tam, kjer je doma iskrena energija, tam je tudi Petrol.
Nekaj čudovitega in resnično iskrenega je v tej zgodbi, oči se ti orosijo že ob sami misli na vse, kar se zgodi v njej. Ne dvomimo v to, da bo »naš« muzikal verodostojno interpretiral to klasiko slovenske literature. Komaj čakamo na prvo predstavo.

petrol

Aerodrom Ljubljana
V srcu dogajanja že 50 let

Cvetje v jeseni je vsem dobro poznana, odlično napisana in v preteklosti že odlično interpretirana slovenska klasika, spomin na naravno in kulturno dediščino, prežeta z ljubeznijo in toplino. Ta čudoviti del slovenske kulture si zasluži reinterpretacijo. Verjamemo, da bo predstava uspešnica. Muzikal podpiramo, ker drzni slovenski kulturni projekti potrebujejo zalet.

Aerodrom-Ljubljana

Hiša vin Emino
Kjer je dobro doma

Žal nam je lahko za časi, ko so bile vrednote povprečnega Slovenca veliko bolj naravne in pozitivne, v marsičem drugačne od današnjih. Kraji v Šmarsko-virštajnskem vinorodnem podokolišu so že v času Ivana Tavčarja sloveli po dobrih vinih. Vozili so jih po vsej monarhiji oziroma kraljevini in še danes so izjemno priznana. Kakovostna in vrhunska vina danes prihajajo iz Hiše vin Emino, kamor prihaja le najboljše grozdje okoliških vinogradnikov. Zadružniško tradicijo iz časov Ivana Tavčarja nadaljuje in neguje Kmetijska zadruga Šmarje kot lastnica hiše vin. V bližini Hiše vin Emino, na gradu v kozjanskem trgu Pilštajn je bila rojena sveta Ema in vina danes ponosno nosijo njeno ime. Za vrhunska in kakovostna vina iz Hiše vin Emino je značilna posebna harmonija – v njih se pretaka kulturno izročilo Obsotelja in Kozjanskega vtkano v izbrano ponudbo kapljic iz vinogradov, obsijanih od tisočerih poljubov sonca. Prav s tistim soncem, ki je obsijalo romantične griče v povesti Ivana Tavčarja.

vina

AVTOTEHNA VIS
Vse na enem mestu

Podjetje s ciljem, da strankam poleg prodaje novih in rabljenih avtomobilov ponudi tudi celovito paleto kakovostnih storitev v povezavi z vzdrževanjem in uporabo vozila na enem mestu. Tako so osnovno avtomobilsko dejavnost razširili z dodatnimi storitvami, ki njihovim strankam omogočajo, da pri njih opravijo vse od nakupa do vzdrževanja in uporabe vozila. Ansambel muzikala je tako njihova velika in zvesta stranka. Kot slovensko podjetje so se radi odločili, da podprejo naš izvirni slovenski muzikal. Zavedajo se, kako je pomembno, da v okolju, v katerem delujejo, prispevajo tudi k širjenju slovenske zavesti in kulture. In prav to predstavlja zgodba Cvetje v jeseni. Njihovega direktorja Bojana Muravca pa je prepričal tudi muzikal Cats, vključno z njihovo originalno sceno v Londonu.

AVTOTEHNA VIS

Vocal BK Studio
Verjamemo, da pesem povezuje vse generacije

V studiu se z muzikalom ukvarjajo že 15 let in že osmo leto zapored organizirajo odmevno mednarodno poletno delavnico, namenjeno prav muzikalu. Izvedli so številne preizkuse in intenzivno sodelujejo pri pevskem vodenju ansambla. Pomembno se jim zdi, da se ljudje, ki imajo radi muzikal in se z njim ukvarjajo, med sabo povezujejo in tako bogatijo svoje izkušnje

Vocal BK Studio

Fini oglasi
Ker smo Fini in obveščamo Fino

Fini oglasi, d. o. o., pod znamkami »Fini mediji«, »Fina promocija« in »Fini dogodki« ponujajo edinstvene in inovativne oglaševalske storitve. Pomagajo vam izdelati drugačen – prodornejši pristop do potrošnikov, ki ustreza naročnikovim potrebam in ciljem, ter prek lastnih medijev, promotorjev in organizatorjev poskrbijo za kakovostno izvedbo. Težko je bilo izbrati muzikal, ki najbolj ustreza njihovi naravi, na koncu so izbrali Mačke. Odločitev za sodelovanje pa so sprejeli zato, ker jim je blizu vse, kar je drzno in si upa pogledati iz ustaljenih tirnicah.

Fini oglasi

Analog
Nova doba, zato skupaj iščemo digitalne rešitve

Oblikovanje, oblikovanje za tisk, fotografija in oblikovanje spletnih strani. Malo podjetje z velikim ciljem – vrniti vsem, ki so jim pomagali pri rasti, nekaj dobre volje. Sodelovanje pri muzikalu je le eden od korakov. In kako predvidljivo – za najljubši muzikal so raje izbrali risanega kot igranega. In še to takega, ki živi v tisoč barvah in odtenkih – Madagaskar.

Analog

Alpina
Obutev za vse večne čase

Ob Cvetju v jeseni pri Alpini najprej pomislijo na ljubezen, na tisto pravo, iskreno, lepo ljubezen, na ljudi, ki so v času Ivana Tavčarja še znali živeti z naravo in drug z drugim. Takrat so se imeli lepo, kljub temu, da niso živeli v izobilju. Alpina je podjetje s tradicijo, saj je že več kot 65 let s svojimi kakovostnimi izdelki prisotna tako na slovenskem trgu kot dugod po svetu. Prvi čevelj, ki je bil narejen v Alpini, je bil 'gojzar' (pohodni čevelj). Gojzar je včasih služil tudi kot trpežna obutev pri kmečkih opravilih, ki jih srečamo tudi v prizorih filma Cvetje v jeseni, ki je bil prvič predvajan 20 let po Alpininem prvem gojzarju. In prav zato Alpina nikakor ne more manjkati tudi v nadaljevanju te prekrasne brezčasne zgodbe.

alpina

MERIT INTERNATIONAL
Druženje po predstavi, ki ostane v spominu

Cvetje v Jeseni je Tavčarjeva slovenska klasika. Preoblečena v muzikal v kreaciji vrhunskih ustvarjalcev in izvajalcev, pa obljublja izjemen kulturni dogodek za vse generacije. S svojimi blagovnimi znamkami vedno podpiramo projekte, ki so kakovostni in izvirni, saj so takšni tudi naši izdelki, ki jih poleg dolgoletne tradicije in najvišje kvalitete, odlikujeta tudi svežina in kreativnost. Kulturni dogodki, ki se končajo s prijetnim druženjem ob dobri pijači, gostom še dolgo ostanejo v  lepem spominu…

merit

MIDEJA
Od ideje do izdelka

Mideja ponuja grafične storitve, ki vključujejo inovativne oblikovalske ideje, individualen pristop za stranke in hitro realizacijo. Inovativnost in sveže ideje so tako vez, ki so povezale naše delo in edinstveni muzikal Cvetje v jeseni. Uprizoritev brezčasne povesti o ljubezni, z odličnimi mladimi ustvarjalci in nepozabno avtorsko glasbo, nas je prežela z čustvi in nas prepričala k sodelovanju, v želji, da bi podprli kulturno ustvarjalnost. Muzikal ... slika, glasba, prizori, vse stopnjuje globoka človeška občutja, na koncu solze v očeh in toplina v srcu ... V prihodnosti si želimo še več idejnih izdelkov, kot je muzikal Cvetje v jeseni.

Mideja oblikovanje-logo

PREDSTAVE